Device Stiri

A IV-a ediție a „Conferinței Naționale a Doctoranzilor din domeniul Științelor Educației” la UB

CONFERINȚE

Vineri, 17 ianuarie 2020, Centrul de Cercetare și Promovare a Echității în Educație a organizat cea de-a IV-a ediție a Conferinței Naționale a Doctoranzilor din domeniul Științelor Educației. Gazda ediției din acest an, organizată în jurul cercetărilor si rezultatelor obținute de studenții doctoranzi, a fost Direcția de Învățământ la Distanţă şi Frecvenţă Redusă a UB (CREDIS).

Conferința și-a propus crearea unor punți de legătură între cercetările realizate în cadrul Școlii Doctorale și diferitele categorii de profesioniști și decidenți din domeniu, pentru a crește gradul de conștientizare asupra problematicii echității în educație. De altfel, evenimentul s-a bucurat de o deschidere la nivelul colaborărilor cu mai multe școli doctorale din cadrul Universității din București.

La conferință au participat și doctoranzi ai Facultății de Litere, care au avut oportunitatea de a-și prezenta cercetările și rezultatele desfășurate în cadrul școlilor doctorale sub îndrumarea coordonatorilor: prof. univ. dr. Liviu Papadima, prof. univ. dr. Ecaterina Vrăsmaș, prof. univ. dr. Gheorghe Tomșa, prof. univ. dr. Marin Manolescu și prof. univ. dr. Ioan Negreț.

Mai multe detalii legate de Conferința Națională a Doctoranzilor din domeniul Științelor Educației pot fi accesate aici.