UniBuc

RESURSE ONLINE

STIRI
Ascultă această pagină

Stimati studenti,

In aceasta perioada ne confruntam cu o situatie complet noua care cu siguranta va produce schimbari majore asupra modului in care fiecare dintre noi isi desfasoara activitatea.
Sa profitam si sa invatam din aceasta experienta cu totul noua!
In aceste zile tot mai multe institutii de invatamant isi concentreaza resursele pentru oferirea celor mai bune solutii din mediul online.
In acest context, noi, putem spune ca avem un avantaj deoarece in cadrul Directiei ID-IFR in ultimii 20 de ani s-au facut eforturi continue pentru implementarea celor mai noi si eficiente metode si tehnici de predare online.
Astfel, studentii nostri au beneficiat de-a lungul anilor de platforme educationale variate (de la Campusul Virtual UNIBUC, Moodle, Dokeos la Grupuri Google si ulterior la Google Classroom), de materiale online sau de cursuri online si activități sustinute atat in sistem fata in fata cat si la distanță.
Relevant in distribuirea si formarea de bune practici este programul de master Tehnologii Informationale si de Comunicare in Educatie.
Va asiguram ca vom continua cu ceea ce ne-a definit in ultimii 20 de ani: identificarea si implementarea celor mai noi aplicatii pentru un invatamant online bazat pe comunicare, flexibilitate si inovare.

Pe dvs., studentii nostri, va invitam sa impartasiti experienta acumulata in cadrul formarii, cu resursele online utilizate in cadrul Directiei ID-IF in activitatile din invatamantul preuniversitar sau chiar in viata de zi cu zi.

Stim ca intalnirile fata in fata sunt excepționale dar astazi este sigur #staiacasa.

Suntem aici pentru dvs. si datorita dvs! 

Ghiduri și resurse video