festivitatea

MASTER TICE – FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A ANULUI UNIVERSITAR 2020 – 2021

DESCHIDERE AN UNIVERSITAR

Dragi studenți
Dragi colegi,

Datorită impactului pandemiei COVID-19 și prevederilor ultimelor acte normative, în semestrul I al anului universitar 2020-2021 toate activitățile didactice se vor desfășura exclusiv în sistem ONLINE, pentru toți studenții înmatriculați la studiile universitare de licență și master, (scenariul adoptat la nivelul Direcției Învățământ la Distanță și Frecvență Redusă).

Eventualele modificări ale cadrului desfășurării activităților educaționale pentru semestrul al II-lea, în raport cu semestrul I, vor fi anunțate în timp util.

Activitățile tutoriale se vor desfășura prin intermediul claselor virtuale (Google Classroom), aferente fiecărui an și program de studii.

Direcția Învățământ la Distanță și Frecvență Redusă vă invită vineri, 2 octombrie 2020, începând cu ora 18.00, să participați la Festivitatea de deschidere a anului universitar 2020-2021 pentru programul de master Tehnologii informatice și de comunicații în educație (interdisciplinar cu domeniul: Calculatoare și tehnologia informației) – anul I. Ceremonia va fi organizată în mediul online: http://meet.google.com/zyx-yfjf-siy .

În scopul participării la această întâlnire, toți studenții înscriși în anul I de studii au deja create adrese de e-mail instituționale și primesc datele de logare astăzi, 1 octombrie 2020 – este important să le activați în cel mai scurt timp posibil. Prin intermediul acestor adrese instituționale, studenților le vor fi transmise toate comunicările de natură educațională, inclusiv și linkurile necesare participării la activitățile didactice din anul universitar 2020-2021.

Pentru activitățile de secretariat, față în față absolut necesare, vă rugăm să faceți o programare prealabilă, folosind formularul online disponibil pe fiecare clasă virtuală sau pe site-ul nostru.

Vă dorim sănătate, realizări profesionale remarcabile și un an universitar foarte bun!